googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η κ. Ρεπούση και τα ψέματα της ΔΗΜΑΡ


Η κ. Ρεπούση έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από το βιβλίο ιστορίας της Στ' δημοτικού με τον περίφημο "συνωστισμό" που έγινε στην Σμύρνη, αφού ήταν μία από τους συγγραφείς του βιβλίου αυτού.

18 Μαϊου ανήμερα της ημερας για την μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου 19ης Μαϊου 1917 - 1923  για τους σφαγιασθέντες 353.000 Έλληνες αδερφούς μας, ο Βύρων Πολύδωρας ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων, εκείνη την ώρα η γνωσή και άγνωστη Μαρία Ρεπούση βουλευτής του Κουβέλη αποχώρησε από την αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής.
Παρ όλες τις πρσπάθειες της ίδιας αλλά και του κόμματος της ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη φωτογραφείες καρέ καρέ  δείχνουν την αποχώρηση της Αθελληνίδος Μαρίας Ρεπούση  από την βουλή.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε πριν και μετά την ανακίνηση για τήρηση ενός λεπτού σιγής για την μνήμη της Ποντιακής Γενοκτονίας.

Με αυτό το ενημερωτικό δελτίο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την στάση της άνω κυρίας και όχι μόνο ....
Καθώς οι κοινοβουλευτικοί ομάδα της ΔΗΜΑΡ ακόμα δεν έχουν καλά καλά εισέλθει στην Βουλή ήδη εκπαιδεύονται στα ψέματα.

Στην ανακοίνωση της Η ΔΗΜ.ΑΡ δηλώνει ότι «σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜ.ΑΡ τίμησε με «ενός λεπτού σιγή»  τη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού. Ενώ όπως βλέπετε στην δεξιά φωτογραφία δεν είναι σύσσωμη κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ διότι απουσιάζει ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ η Μαρία Ρεπούση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: